Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaaminen Ea nettikaupasta on helppoa ja turvallista. Asiakaspalvelumme auttaa ongelmatilanteissa arkisin klo 9-17 numerossa 045-6539112.

Tilausjärjestelmämme ei ole reaaliaikaisessa yhteydessä varastoomme, joten tieto tuotteen saatavuudesta lähetetään tilausvahvistuksella sähköpostitse. Tarkistathan tilausta tehdessäsi, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein.

Hinnat:
Verkkopalvelun tuotteiden hinnat sisältävät alv:n 24 %. Ea terveydenhoitomyymälä varaa oikeuden muuttaa verkkokaupan hintoja ja toimituskuluja parhaaksi katsomallaan tavalla.

Toimituskulut:
Kaikkiin tilauksiin lisätään toimitus- ja käsittelykulut, jotka ovat paketin koosta riippuen vähintään 5 eur. Mikäli olet tilannut useampia tuotteita kerralla, peritään vain yhdet toimituskulut, jotka ovat enintään 9,90 €.

Maksutavat:
Verkkokaupassamme maksutavaksi voi valita joko pankki- tai luottokorttimaksun tai tilisiirron. Valitessasi
korttiveloituksen perimme maksun antamillasi kortin tiedoilla samana päivänä kuin paketti saadaan postiin. Maksua suoritettaessa on tärkeää tarkistaa, että kortin numero ja voimassaoloaika ovat oikein.

Valitessasi tilisiirron, lähetämme maksutiedot (tilinumero, viite ja maksettava summa toimituskuluineen) sähköpostilla tilausvahvistuksen yhteydessä. Kun suoritus näkyy tilillämme tuote lähetetään mahdollisimman pian.

Kaikki asiakastiedot ovat luottamuksellisia eikä niitä luovuteta ulkopuolisille tai käytetä markkinointitarkoituksiin.

Laskutusmyynti on mahdollista yrityksille, yhteisöille, kunnille ja valtiolle. Mikäli haluat tilata tuotteita laskulla, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 045-6539112.

Toimitustavat:
Postipaketit ovat noudettavissa lähimmästä postitoimipisteestä saatuasi postin saapumisilmoituksen. Pienemmät paketit lähetetään kirjeenä suoraan tilausosoitteeseen. Nämä verkkokaupan säännöt koskevat toimituksia Suomessa. Ulkomaille lähetettävien toimitusten osalta mm. toimituskulut voivat vaihdella. Halutessasi tehdä tilauksen Suomen ulkopuolelle, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Toimitusaika:
Toimitusajat vaihtelevat varastotilanteen mukaan parista arkipäivästä muutamaan viikkoon. Tarkempi tuotekohtainen toimitusaika ilmoitetaan tilausvahvistuksen yhteydessä. Mikäli tuotteen toimitus viivästyy tai tilattua tuotetta ei ole saatavilla, asiakaspalvelumme ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

Vaihto / Palautus:
Verkkokauppa on etämyyntiä, jossa kuluttajalla on kuluttajansuojalain mukaisesti 14 päivän veloitukseton vaihto- ja palautusoikeus lunastuspäivästä lukien. Edellytyksenä on kuitenkin se, että tuote on käyttämätön (uutta vastaavassa kunnossa).
Tuote on palautettava alkuperäisessä tuotepakkauksessaan. Sinulla on samanlainen kokeiluoikeus kuin myymälässä, esim. kenkiä voi sovittaa jalkaan sisätiloissa, mutta tuotetta ei saa ryhtyä käyttämään, eli kengillä ei voi lähteä ulos kävelemään kokeilumielessä.Palautusoikeus ei koske sovitettuja sukkia ja sukkahousuja, eikä muita hygieniatuotteita (esim. avatut voidepaketit).

Takaisinmaksu (maksettu hinta + toimituskulut) suoritetaan asiakkaan osoittamalle pankkitilille kuluttajansuojalain mukaisesti 30 päivän kuluessa tuotteen palautuksesta. Muista säilyttää paketin mukana saapuva lähetysluettelo, joka toimii kuittina vaihto- / palautus- tai ongelmatilanteissa! Mikäli haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen, ota asiakaspalveluumme yhteyttä p. 045-6539112 tarkempia ohjeita varten.

Takuu:
Osalla tuotteistamme on valmistajan myöntämä takuu, joka on ylimääräinen etu kuluttajalle. Tuotteiden takuuajat vaihtelevat 6 kk:sta kuuteen vuoteen. Muista säilyttää lähetysluettelo, joka toimii takuutodistuksena tarvittaessa.

Virheilmoitukset / reklamaatiot:
Laadukkaissakin tuotteissa voi valitettavasti joskus sattua tekovirheitä. Mikäli huomaat vian ostamassasi tuotteessa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Reklamaatiot käsitellään aina yksilöllisesti. Kuitti (lähetysluettelo) on hyvä pitää tallessa, jolloin mahdollisten reklamaatioiden hoitaminen sujuu helpommin.

Asiakastiedot:
Kaikki asiakkaan antamat tiedot ovat luottamuksellisia ja tiedot on tarkoitettu Ea terveydenhoitomyymälän ja asiakkaan väliseen yhteydenpitoon.
Mitään tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle.