Vaihto- ja palautus

Vaihto ja palautus verkkokaupastamme ostetuille tuotteille

Olemme iloisia, jos tilaamasi tuote on sinulle sopiva ja mieleinen. Jos tuote ei vastaa odotuksiasi, sinulla on 14 päivän vaihto- tai palautusoikeus. Aika lasketaan siitä alkaen, kun olet vastaanottanut tuotteen. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Jos palautettu tuote ei ole uutta vastaavassa kunnossa, ei tuotteen hintaa voida palauttaa. Voit vaihtaa tai palauttaa tuotteen postitse tai liikkeissämme.

Huomioithan että tukisukilla, kertakäyttöisillä ja pestävillä inkontinenssihousuilla ja hygieniatuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta mikäli tuotetta on käytetty tai sovitettu. Hygieniatuotteiksi luetaan myös paljaaseen jalkaan laitettavat jalkojenhoitotuotteet, kuten erilaiset varpaiden oikaisijat sekä kaikki silikoni jalkojenhoitotuotteet.

Hygieniatuotteen sovittaminen poistaa mahdollisuuden uudelleenmyyntiin. Kuluttajasuojalain mukaisesti etämyynnissä on tarkoitus antaa asiakkaalle vastaava mahdollisuus tutustua tuotteeseen kuten myymälässä. Jalkojenhoitotuotteiden ja yllämainittujen tuotteiden testaaminen ei ole mahdollista myöskään myymälöissämme.

Vaihtaessasi tuotteen toiseen kokoon tai tuotteeseen, et joudu maksamaan palautuskuluja.

Asiakas vastaa palautukseen liittyvistä riskeistä, kuten esimerkiksi siitä että tuote vioittuu palautuksen yhteydessä tai katoaa kuljetuksen aikana. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen esimerkiksi toiseen kokoon tai tuotteeseen, me maksamme toimituskulut uuden tuotteen lähettämisestä sinulle. Huom. yksi ilmainen vaihto tilausta kohti, toisesta vaihdosta perimme palautuskustannuksia asiakkaalta 9,90 eur.

TOIMI NÄIN:

1. Ilmoita vaihdosta ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen info@ea.fi tai tekstiviestillä numeroon 045 653 9112

Jos haluat vaihtaa jalkineen kokoa, ilmoita haluamasi mallin nimi, artikkelinumero ja koko. Näin voimme varmistaa oikean koon saannin, sillä varaamme haluamasi koon sinulle. Uuden koon lähetämme heti, kun palautuva koko on kirjautunut järjestelmäämme. Jos haluat vaihtaa kengät toiseen malliin, palauta kengät ohjeiden mukaan ja tee uusi tilaus.

Palauttaessasi tuotetta laita paketissa saamasi kuitti (tai sen kopio) tuotteen mukana meille takaisin, ja kirjoita siihen selkeästi asiakaspalautus ja vaihdon ollessa kyseessä maininta mihin kokoon palautettava tuote vaihdetaan. Kirjoita kuittiin palautuksen syy (mikäli vioittunut tai väärä tuote).

Pakkaa tuotteet hyvin ja vie paketti lähimpään postitoimipaikkaan tai myymäläämme.

Sinun ei tarvitse kirjoittaa pakettiin erillisiä osoitetietoja. Riittää, että viet paketin Postin toimipisteeseen ja kerrot kyseessä olevan asiakaspalautus sopimustunnus 603284. Pyydä palautuslähetyksestä itsellesi kuitti, jossa on postin seurantatunnus.

Hyvitys asiakkaalle

Käsittelemme palautukset saapumisjärjestyksessä viimeistään 14 vrk vastaanotettuamme ne. Maksu palautetaan Paytrailin kautta, kun Oy Ea on vastaanottanut tuotteen / tuotteet moitteettomassa alkuperäiskunnossa. Emme korvaa palautuksen aikana kadonneita lähetyksiä, ellei asiakkaalla ole kuittia palautuksesta. Mikäli tilattujen tuotteiden yhteissumma on tilatessa yli 100€ ja asiakas haluaa palauttaa osan tuotteista niin, että jäljelle jäävä tilauksen arvo on tämän jälkeen alle 100€, toimitus- ja palautuskulut (9,90 €) vähennetään asiakkaalle hyvitettävästä summasta. Jos koko tilaus palautetaan, hyvitämme myös toimituskulut.

 Palautusosoite:

Oy Ea Ab / Birkenstock

Kivitorpantie 1

00330 Helsinki

POSTIN ASIAKASPALAUTUSTUNNUS: 603284

TURKU

Yliopistonkatu 28
20100 TURKU
p. 045 6539 111

Ma-Pe klo 11-17

 

HELSINKI

Forum 3.krs, Yrjönkäytävä
Yrjönkatu 23
00100 HELSINKI
Puh. 045 6539 110
Ma-Pe klo 10-18, La 10-16

 

 

Tuotekategoriat

Luotettava ja turvallinen

Suomalainen perheyritys. Parasta palvelua vuodesta 1922.

Toimitusmaksu

Ilmainen toimitus yli 100 eur ostoksille.

Toimitusaika

Toimitusaika noin 2-6 arkipäivää

Vaihto- ja palautus

Tuotteilla on 14 vrk vaihto- ja palautusoikeus.