Yritys

Ammattitaitoa jo vuodesta 1922

EA-Terveydenhoitomyymälä on perheyritys, joka on aloittanut toimintansa Helsingissä vuonna 1922. Meille on tärkeää laadukkaiden tuotteiden lisäksi erittäin ystävällinen ja asiantunteva palvelu –ja siitä me olemme tulleet myös tunnetuksi. Meille on helppoa ja mukavaa tulla asioimaan ja meillä voit luottaa aitoon ja rehelliseen, lämpimään palveluun.

Ea terveydenhoitomyymälässä suurin osa tuotteista tuodaan itse maahan. Haluamme valita huolellisesti valikoimamme tuotteet, koska haluamme tarjota asiakkaillemme parasta laatua ja toimivia tuotteita.

Ea terveydenhoitomyymässä jokainen asiakas saa yksilöllistä ja asiantuntevaa palvelua. Laadukkaasta ja monipuolisesta valikoimastamme löytyy tuotteita moneen tarkoitukseen. Erilaiset jalkavaivat, kuten päkiä- ja kantakivut ovat meille tuttuja. Haluamme auttaa asiakasta löytämään juuri oikeanlaiset jalkineet ja apuvälineet omaan tarpeeseensa.

Jalkojen hyvinvointi ja oikeanlaiset jalkineet vaikuttavat koko kehon hyvinvointiin. Hyvillä kengillä voidaan hoitaa ja ennaltaehkäistä erilaisia jalkaongelmia. Meiltä löytyy valtava valikoima Euroopassa valmistettuja, laadukkaita kenkiä eri käyttötarkoituksiin: työkengät, kävelykengät, nilkkurit, vapaa-ajan kengät, erikoistilavat jalkineet, terapiakengät. Ja mikä parasta, mukavuusjalkineet ovat myös huipputrendikkäitä.

Jalkinevalikoimassamme on myös erittäin leveitä lestejä (K- ja M-lestiä sekä XXL tilavia terapiakenkiä). Kengissä on irrotettavat sisäpohjalliset, joten voit vaihtaa tilalle tarvittaessa omat yksilölliset tukipohjalliset.

Tuotevalikoimaamme kuuluu monenlaisia terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä tuotteita, kuten tukisukat, urheilu- ja niveltuet, kuntovälineitä, kotisairaanhoitotarvikkeita, inkontinenssituotteita ym. Mikäli et löydä nettisivuiltamme etsimääsi tuotetta, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme niin autamme mielellämme.

Lämpimästi tervetuloa ostoksille!

TURKU

Yliopistonkatu 28
20100 TURKU
p. 045 6539 111

Ma-Pe klo 11-17

 

HELSINKI

Forum 3.krs, Yrjönkäytävä
Yrjönkatu 23
00100 HELSINKI
Puh. 045 6539 110
Ma-Pe klo 10-18, La 10-16

 

 

Tuotekategoriat

Luotettava ja turvallinen

Suomalainen perheyritys. Parasta palvelua vuodesta 1922.

Toimitusmaksu

Ilmainen toimitus yli 100 eur ostoksille.

Toimitusaika

Toimitusaika noin 2-6 arkipäivää

Vaihto- ja palautus

Tuotteilla on 14 vrk vaihto- ja palautusoikeus.